Адрес: ул.“Ленин“ No 5, 5837 Еница, община Кнежа, обл. Плевен

Телефон: 0885994123

Email: ou_enitsa@abv.bg

КАРТА

icon-car.png
ОУ ВАСИЛ ЛИВСКИ-С.Еница

loading map - please wait...

ОУ ВАСИЛ ЛИВСКИ-С.Еница 43.382096, 24.062805

ПОЩА

Въведи